3 juli Informatie over de batouwse en Zonnepark Dalwagen

Datum:

3 juli 2024

Locatie:

Laanbomenhuis

Tijd:

Vanaf 19.15

Toegang:

Gratis

Informatieavond over het Zonnepark Dalwagen

Op woendag 3 juli om 19.30 is een informatiebijeenkomst over het zonnepark Dalwagen in het Laanbomenhuis aan de Bomenlaan 1 in Opheusden.

Vanwege het nieuws van het ontbreken van transportvermogen zal minder uitgebreid op de deelname aan Zonnepark Dalwagen worden ingegaan. In plaats daarvan is er ruimte om de mogelijke oplossingen en het vervolg met elkaar te bespreken.

De bijeenkomst krijgt dus een iets ander karakter dan eerst de bedoeling was, nu de wervingscampagne voor Dalwagen is uitgesteld. We gaan het hebben over het doel en de plannen van De Batouwse, projectontwikkeling in de duurzame energiesector in het algemeen en natuurlijk het Zonnepark Dalwagen.

De Batouwse heeft een overeenkomst gesloten met ontwikkelaar Greencells. Afspraak is dat de coöperatie het Zonnepark Dalwagen geheel overneemt. Het gaat om 50% in de ontwikkelfase en bij financial close de rest. De Batouwse gaat dit onder andere financieren door geld op te halen bij inwoners en bedrijven, die voor hun investering rendement ontvangen. Zo blijft het eigenaarschap en het opbrengsten in de Betuwe!

Hier vind je meer informatie over het project Dalwagen

Ben je geen lid, maar heb je toch interesse? Dan ben je van harte welkom! Blijf op de hoogte en meld je aan voor onze nieuwsbrief of houd deze website in de gaten.